Business Analytics-Intelligence Specialist

Omschrijving

Bij Jibes houden we ons bezig met data gerelateerde vraagstukken. Als totaalaanbieder van diverse diensten op dit vlak is Jibes uniek. Wij zoeken consultants die een volgende stap willen zetten in het informatie landschap en die passie hebben voor data gerelateerde vraagstukken. Voor ons is de combinatie van Business Analytics, Datawarehousing (ETL), Master Data Management, Predictive en Analytics geen toekomstvisie maar de dagelijkse praktijk.

Als Consultant Business Analytics werk je samen met de klant en jouw collega’s aan informatieoplossingen. Je bent in staat om de informatiebehoefte van de klant te vertalen in functioneel en technisch ontwerp en deze uit te voeren tot management informatie oplossingen.

Kenmerken van deze functie

 • Opstellen functionele en technisch ontwerpen, de ontwikkeling van en de implementatie van een Business Intelligence- of management informatiesysteem
 • Realiseert op basis van een technisch ontwerp ETL procedures, datawarehouses, BA-front-end oplossingen (dashboards, analyses en managementrapportages)
 • Je kan zelfstandig of in teamverband projecten bij onze klanten invullen
 • Je werkt zowel aan de business kant als aan de technische kant van BA-projecten
 • Sparringspartner voor de klant en zijn collega’s op het gebied van:
  – Datawarehousing en ETL (Microsoft SQL Server, Oracle),
  – BI-front-end tooling (IBM Cognos, Microsoft BI);
  – Datawarehouse methodieken (Kimball, Inmon en Datavault)
 • Je herkent commerciële kansen, bent analytisch, gedreven, initiatiefrijk, hands-on, flexibel en communicatief vaardig

Over Jibes

Jibes richt zich op Master Data Management, Meta Data Management, Data Integration, Data Quality, (Big) Data Analytics, Data Visualisation, Database Management, Data Warehousing en Data Governance. Jibes is winnaar van een FD Gazelle award in 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 en 2018 en winnaar van de Gouden FD Gazelle in 2014 als snelst groeiende onderneming in de regio Utrecht.

Herken jij jezelf hierin? En ben jij minstens net zo ambitieus als wij? Dan maken we graag kennis! Solliciteren doe je via recruiter@jibes.nl.
Neem voor vragen direct contact op met onze recruiter Fabienne op +31 6 49 53 1098.

Contact

Not only code

Keywords are young, flexible, proactive and knowledge intensive.