Data Architect

Intro:

Ben je in staat om de inhoudelijke verantwoordelijkheid van een project te dragen (technische lead) en dit te vertalen naar de werkzaamheden voor het projectteam?

Dan is dit de baan voor jou en ben je van harte welkom bij Jibes! 

Wat ga je doen als Data architect bij Jibes? 

Als Data Architect werk je aan oplossingen voor de klant zowel zelfstandig of als onderdeel van een projectteam. Jij wilt ‘best of class’ zijn en wilt zelf richting kunnen geven aan hoe de klant zijn/haar data huishouding gaat inrichten. Je adviseert onze cliënten over de juiste vertaalslag van informatievragen naar oplossingen voor data. De klant en het resultaat staan hierin centraal en wij hechten grote waarde aan de impact die je zelf bij de klant kunt maken: denken én doen.

Je hebt interesse in data maar niet alleen vanuit een specifieke invalshoek zoals databases, data modellen, data definities of data flow diagrammen. Nee, jij knoopt het liefst alle componenten aan elkaar. Je herkent dat inzicht in vraag, gedrag en motieven van eindgebruikers bepalend zijn voor de komende generatie. Trends zijn transparantie, openheid en selfservice. Hierbij is het omzetten van data naar bruikbare informatie de sleutel. Concepten als “data governance”, “ datawarehouse”, “ business intelligence”, “meta data management”, “master data management” en “data integratie” kunnen alleen daar succesvol zijn als data kwaliteit voldoet.

Wat vragen wij van je als Data architect?

Ben jij HBO/WO afgestudeerd en heb je minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie? Dat klinkt al goed! Je bent bereid om (eventueel internationaal) te reizen en beschikt over geldig rijbewijs. Als je resultaatgericht bent en een natuurlijke eagerness hebt en je bezit ook nog analysevaardigheden om complexe nieuwe technologieën eigen te maken? Dan is dit een bijzonder pluspunt. Nederlands? Dat spreek je vloeiend en daarnaast is de Engelse taal je ook niet vreemd.

Onderstaande technologieën en methodologieën zijn een pré maar geen eis, ervaring is belangrijker.

  • Java(script)
  • Linux
  • SQL
  • Kennis van databases, data modellering en data warehouse concepten

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving? Dan staat er een lekkere kop koffie of thee bij ons voor je klaar!

Over Jibes

Jibes richt zich op Master Data Management, Meta Data Management, Data Integration, Data Quality, (Big) Data Analytics, Data Visualisation, Database Management, Data Warehousing en Data Governance. Jibes is winnaar van een FD Gazelle award in 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 en 2018 en winnaar van de Gouden FD Gazelle in 2014 als snelst groeiende onderneming in de regio Utrecht.

Herken jij jezelf hierin? En ben jij minstens net zo ambitieus als wij? Dan maken we graag kennis! Solliciteren doe je via recruiter@jibes.nl.
Neem voor vragen direct contact op met onze recruiter Fabienne op +31 6 49 53 1098.

Contact

Not only code

Keywords are young, flexible, proactive and knowledge intensive.