Recruiter

BEN JIJ DE ICT RECRUITER DIE PAST BIJ JIBES?

Bedrijfsprofiel

Jibes is een snelgroeiende Data Analytics dienstverlener. We zijn gevestigd in Houten, vanaf 1-1-2019 verhuizen we naar een hypermodern kantoor in Utrecht Leidsche Rijn. Op een steenworp van het station, de Starbucks, Jumbo Foodmarkt en vele andere leuke winkels.

Jibes is expert in alles wat met data te maken heeft zoals datamanagement, business analytics en data science. We zijn een gedreven en jonge organisatie met hoogopgeleide specialisten die volop in ontwikkeling is. Op dit moment hebben we ruim 200 collega’s werkzaam binnen Europa. Wij zijn op zoek naar een inspirerende ICT Recruiter die het verschil maakt en onze groeistrategie weet te verwezenlijken.

Functie omschrijving

Als je een echte netwerker bent die buiten de gebaande paden gaat, sterk gemotiveerd is om zichzelf te ontwikkelen en naast creatief ook communicatief vaardig is? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega.

Je bent doortastend, resultaatgericht en staat stevig in je schoenen. Je toont initiatief, adviseert en ondersteunt en bent nadrukkelijk aanwezig op sociale kanalen en weet als geen ander de beste kandidaten te selecteren en binden aan onze organisatie. Als specialist beheers je het hele proces vanaf het opstellen van het profiel tot het voeren van de eerste gesprekken met sollicitanten. Het voortdurend verbeteren van het recruitment proces is één van je kerntaken.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  •  Je bent hands-on en weet je weg te vinden in een competitieve markt
  • Je hebt aantoonbare ervaring met (online) search, jobboards, werven van kandidaten, het bouwen en beheren van talentpools, inzet van social media zoals (ICT)forums, weblogs en social networks.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Ervaring met internationaal werven en/of een sterk netwerk van goede ICT-kandidaten is een pré

Binnen deze uitdagende en zeer afwisselende baan bij een (internationale) organisatie die volop in ontwikkeling is krijg je de ruimte om processen en procedures naar je eigen hand in te richten. Heb jij een inspirerende werkhouding, voel je je thuis in een jonge en sterk groeiende organisatie en zijn dynamiek en uitdagingen je op het lijf geschreven dan gaan we graag met je in gesprek.

Herken jij jezelf hierin? En ben jij minstens net zo ambitieus als wij? Dan maken we graag kennis! Solliciteren doe je via recruiter@jibes.nl.
Neem voor vragen direct contact op met onze recruiter Fabienne op +31 6 49 53 1098.

Contact

Not only code

Keywords are young, flexible, proactive and knowledge intensive.